Forside         Clairvoyant         Musiker         Forfatter         Kontakt         Galleri
Som clairvoyant kan man kommunikere med en ånd på flere forskellige måder, alt efter hvilke evner man har. Der findes tre psykiske evner: Man kan være klarsynet, have klarhørelse og man kan have klarfølelse.
Er man klarsynet kan man se ånden, har man klarhørelse kan man høre hvad ånden siger, og har man klarfølelse kan man modtage følelser, dufte og forskellige smagsfornemmelser fra ånden. Nogle Clairvoyante har alle tre evner, andre har én eller to. I kommunikationen med en ånd er det ikke afgørende hvor mange psykiske evner den clairvoyante har, det er derimod afgørende hvordan den clairvoyante bruger sine evner.

Som clairvoyant kan man ikke kommunikere med alle ånder. Nogle ånder svinger på en anden frekvens, end den clairvoyante er i stand til at høre og opfatte. Det er derfor ikke altid muligt for en ånd at få et budskab igennem. Kan ånden ikke opnå kontakt er det ikke ualmindeligt at der i stedet kommer en stedfortræder igennem og giver budskabet. Dette forklarer hvorfor det til tider er en onkel der kommer igennem, i stedet for en far.

Det er aldrig den clairvoyante, der vælger hvilke ånder der kommunikeres med. Der er altid ånden, der vælger om han/hun ønsker at tale med den clairvoyante. Derfor er det ikke altid man opnår kontakt med den ånd der søges, selv om ånden er i stand til at kommunikere med den clairvoyante.

Det er ikke muligt at se, høre og føle andet end hvad ånden sender. Derfor er det umuligt at se et hus, hvis ånden vælger kun at vise hoveddøren. Når ånden taler, høres det ikke igennem øret, men opfattes som en stemme i hovedet. Derfor er kommunikationen med en ånd meget anderledes end kommunikationen med et menneske.