Forside         Clairvoyant         Musiker         Forfatter         Kontakt         Galleri
Via klarfølelsen kan ånden sende følelser, lugte og smagsoplevelser. Følelsen sendes fra åndens astrale lag, og opfattes fysisk af den clairvoyante.

Ånden har f.eks. mulighed for at sende en fysisk smerte til den clairvoyante. Følelsen kan også være glæde, sorg, vrede, had, kærlighed mm. Nogle af de følelser der sendes kan have en stærk virkning på den clairvoyante.

Følelserne varer så længe som ånden vælger at sende dem, eller så længe som den clairvoyante vælger at modtage dem. Følelserne sendes ikke for at skade den clairvoyante, men for at give den clairvoyante en bedre mulighed for at forstå det ånden ønsker at forklare.

Det samme gør sig gældende for både lugte og smagsoplevelser. Da der i det åndelige er en meget udbredt og varm form for humor, er det meget almindeligt at man som clairvoyant ikke kun modtager behagelige lugte og smagsoplevelser. Har ånden haft for vane at lave noget specielt mad, eller f.eks. fået meget levertran er det meget almindeligt at den Clairvoyante får lov til at ”smage med”. Alt hvad der kan fremme forståelsen (og latteren) benyttes, uanset om det gælder følelser, lugte eller smagsoplevelser.