Forside         Clairvoyant         Musiker         Forfatter         Kontakt         Galleri
Hvad er en ånd?

En ånd er et menneske der ikke længere lever på jorden, men er gået over i det Åndelige. Alt har en aura, også jorden har en aura. Når vi dør går vi over på jordens astrale plan, det vil sige vi er "lige her" hvor vi mennesker også er, men ånderne lever på et lysere, hurtigere vibrerende og meget finere plan. Et plan hvor ting ikke længere er fysiske fordi de svingere meget hurtigere og molekylerne derfor ikke er så kompakte som her hos os.

Når vi dør, dør den fysiske krop og med den Æterlegemet. Sjælen, Jeg´et, Vi´et (kært barn har mange navne), trækker sig ud i de resterende legemer i Auraen, og vi bliver nu et menneske bestående af det Astrale-, det Mentale- og det Åndelige legeme. Ingen af disse legemer er fysiske og vi kan derfor kun ses og høres clairvoyant.

Vi er stadig et individ med egen vilje og personlighed, men består nu af alle vores følelser, tanker og ideer. Vi har ikke længere en fysisk stemme eller krop og har derfor svære ved at kommunikere med vores familie og venner, men vi er tilstedeværende og har mulighed for at følge dem tæt.

Det er meget almindeligt at vores afdøde slægtninge følger os tæt i perioden lige efter de er gået over i det åndelige. Men selv efter at have tilbragt længere tid i det åndelige, kommer de jævnligt på besøg, og er altid i humør til en hyggestund med familien. Ofte fornemmer vi deres tilstedeværelse.

Når vores afdøde slægtninge kommer på besøg, er de i stand til at se og høre os. Afstanden for personen i det åndelige, er derfor ikke så stor, som de efterladte ofte oplever det. De kan se og høre os, men vi kan ikke længere se og høre dem.

Nogen gange forsøger den afdøde at tilkendegive, at han eller hun er til stede. Det kan gøres på mange forskellige måder. Måske kommer der pludselig en duft i huset (parfume, cigarrøg m.m.) der kendetegner personen, billeder hænger skævt, lys bliver tændt eller slukket o.s.v.