Forside         Clairvoyant         Musiker         Forfatter         Kontakt         Galleri
Efter Æterlegemet ligger Astral-legemet. Astral-legemet fylder en del mere end Æterlegemet, og former sig rundt om kroppen, og ikke efter kroppen.

Astral-legemet svinger med højere svingninger (vibrationer) end Æterlegemet og kroppen. Det er et ikke fysisk legeme, hvilket vil sige, det ikke kan ses med det blotte øje, men kun kan ses hvis man har evnen til at stille clairvoyant ind på det.

Astral-legemet er vores følelseslegeme, hvilket vil sige at det indeholder alle vores følelser. Astral-legemet ses som farver, der ændres alt efter vores sindstilstand. Størrelse på legemet er konstant men individuelt. Størrelsen har ingen betydning for følelsernes styrke, det har derimod farvernes klarhed.

Der findes et øjeblikkelige Astral-legeme og et permanente Astral-legeme.
I det øjeblikkelige Astral-legeme ses hvordan personen har det her og nu. Der er som regel kun 1 farve (følelse) af gangen. Det øjeblikkelige Astral-legeme ændres øjeblikkeligt i takt med at følelserne ændres.
I det permanente Astral-legeme ses hvordan personen har haft det igennem længere tid. Legemet indeholder mange forskellige farver (følelser). Hver en følelse sætter et lille mærke i det permanente legeme, der dermed kun ændres meget langsomt.